Rustig gelegen appartement voor 3 personen in het groen in Berlijn Tempelhof

Alvenslebenstr., Berlijn, Duitsland

Gasten rating: 9.3  
 
Mijn Lijst Mijn Lijst  Print  Deel
 
Apr 2011
Mo Tu We Th Fr Sa Su
 
 
 
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Mei 2011
Mo Tu We Th Fr Sa Su
 
 
 
 
 
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Jun 2011
Mo Tu We Th Fr Sa Su
 
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Siguiente Siguiente
   Bezet     Beschikbaar     Beschikbaar/Speciale Aanbieding
 
 
void Gebruik de zoekmachine links om de beschikbaarheid voor deze accommodatie te vinden op de data waarop u hier wilt verblijven
void Om uw data te kiezen kunt u de kalender in het bovenste gedeelte gebruiken. Kies de maand van uw voorkeur en selecteer uw aankomst -en vertrekdata door op de dagen te klikken die gemarkeerd zijn als beschikbaar.
calendar
 
 
sel_day.gif

Laat de ervaringen van anderen u helpen bij het kiezen

De meningen van vorige klanten kunnen u helpen bij het kiezen de accommodatie die het beste bij u past. Voor meer persoonlijke indrukken voor deze accommodatie, raden wij u aan om een kijkje te nemen naar de onderstaande beoordelingen. Alleen klanten die in de accommodatie zijn verbleven, kunnen een beoordeling achter laten. Ons beleid is om alle beoordelingen te publiceren.

9.3
 
Total Reviews 7
 
 

 
  Naam: Hans, Somerset West, south-africa
 
Huurperiode:  Vanaf 15-09-2010 tot 19-09-2010
9.5
Algemene tevredenheid
 
9.5
 
Kwaliteit van de accommodatie
 
10
Locatie
 
10
Contactpersoon
 
10
 
"We were pleasantly surprised with the cleanliness of the apartment and the friendliness of the owners. We also loved the rural setting. The only drawback, if one can see it that way, that it is a rather long walk to the S-Bahn station. But then again, South Africans are spoilt in driving wherever they want to be! Anyway, there is a park-and-ride facility at the S-Bahn! We really enjoyed our 4-nihgt stay in Lichtenrade. Hans and Linda Heese, Somerset West, South Africa"
 
 
  Naam: Alejandro, Alcala de Henares, espana
 
Huurperiode:  Vanaf 05-09-2010 tot 12-09-2010
9.5
Algemene tevredenheid
 
9.5
 
Kwaliteit van de accommodatie
 
10
Locatie
 
10
Contactpersoon
 
10
 
"Great people and very nice apartment. A little bit far from Mitte, but with good train connection."
 
 
  Naam: Greta, Bolzano, italia
 
Huurperiode:  Vanaf 20-08-2010 tot 24-08-2010
8.0
Algemene tevredenheid
 
8.0
 
Kwaliteit van de accommodatie
 
10
Locatie
 
10
Contactpersoon
 
10
 
"Un po' lontano dal centro ma situato in una zona molto bella e collegata facilmente a tutto. Abbiamo trovato cordialità e ospitalità"
 
 
  Naam: Pierre, Saint Martin du Vivier, france
 
Huurperiode:  Vanaf 24-07-2010 tot 28-07-2010
10
Algemene tevredenheid
 
10
 
Kwaliteit van de accommodatie
 
10
Locatie
 
10
Contactpersoon
 
10
 
"Prestation très correcte ; Très bon accueil . Appartement très confortable et au calme . Facilité pour se garer , transport en commun à proximité"
 
 
  Naam: Anoniem
 
Huurperiode:  Vanaf 29-05-2010 tot 05-06-2010
9.0
Algemene tevredenheid
 
9.0
 
Kwaliteit van de accommodatie
 
10
Locatie
 
10
Contactpersoon
 
10
 
"A long way out of town but the train service was excellent. A very quiet and relaxing location with friendly owners. Spacious and comfortable apartment."
 
 
  Naam: Anoniem
 
Huurperiode:  Vanaf 31-12-2009 tot 05-01-2010
9.0
Algemene tevredenheid
 
9.0
 
Kwaliteit van de accommodatie
 
10
Locatie
 
10
Contactpersoon
 
10
 
"alloggio molto pulito, dotato di tutti i comforts, posizionato in un quartiere elegante e silenzioso, non distante dalla stazione di lichtenrade. I proprietari dell'appartamento, anche se non padroni della lingua inglese, sono stati molto accoglienti e pronti a soddisfare qualsiasi necessità verificatasi."
 
 
  Naam: ---
 
Huurperiode:  Vanaf 24-12-2009 tot 30-12-2009
10
Algemene tevredenheid
 
10
 
Kwaliteit van de accommodatie
 
10
Locatie
 
10
Contactpersoon
 
10
 
""
 
 
 
Wacht tot uw zoekopdracht compleet is alstublieft
waiter loader
logos_waiter_BE.png